Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 30 de març tindrà lloc l'acte titulat Conserveses amb Llum. Trobada - conversa sobre Llum de la Selva. Dins la Setmana de coneixement i acció comunitària sobre Llum de la Selva i el Jardí de l'Amistat. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia i la Secció de Territori i Urbanisme i els Amics del Jardí de l'Amistat.

Setmana de coneixement i acció comunitària sobre Llum de la Selva i el Jardí de l'Amistat.
30 març i 2 d'abril de 2017 
 
Com un debat que ens descobreix aquells elements que han construït la nostra identitat com a ciutat. Com una manera de re-actualitzar comportaments que ens ajuden a integrar allò valuós, però encara desconegut per a molts, proposem dues activitats complementàries de coneixement i acció comunitària sobre Llum de la Selva i el Jardí de l'Amistat. La Fundació Bosch i Cardellach (seccions d'història i de natura) i els Amics del Jardí de l'Amistat, compartim els nostres coneixements i l'interès en recuperar aquesta memòria, amb totes aquells que vulguin participar  d'aquest reconeixement i activar-lo.
 
 
Jornada de coneixement sobre Llum de la Selva.
Dijous 30 de març a les 19h. Fundació Bosch i Cardellach
 
Amb la intenció de compartir una mirada sobre el coneixement i el llegat de Llum de la Selva, us convidem a participar d'una trobada – conversa amb persones que el conegueren i tractaren. I amb persones que poden valorar el seu llegat i ens ajuden a reconstruir la seva figura, situar-la en un reconeixement actual i en mostrar l'aprenentatge que d'ell en podem extreure. 
 
 
Jornada d'acció comunitària al Jardí de l'Amistat.
Diumenge 2 d'abril  Trobada de 10 a 14h

 
La recuperació de la figura de Llum de la Selva i del Jardí de l'Amistat, significa tornar a reconstruir el valor d'aquest lloc, com un indret de referència a la ciutat de Sabadell. Des del reconeixement del sentit profund que encara conserva, els Amics del Jardí de l'Amistat i moltes altres persones i entitats, hem activat la recuperació d'aquest lloc i la necessitat d'una adequació i un tractament que mantingui viu i eixampli el seu valor.
Per tal d'actualitzar amb la nostra presència aquesta intenció, us convidem a una trobada d'acció comunitària al Jardí de l'Amistat, on conversarem i realitzarem activitats que ens recordin i retornin el que va ser i el que volem que sigui.
 
Activitats:
Taller de percepció de l'espai
Taller de reconeixement de natural
Taller de marcatge de la memòria de l'espai
 
A més, exposició portàtil sobre Llum de la Selva i el Jardí de l'Amistat,  esmorzar col·lectiu, conversa, música en viu...








 

Comparteix

Activitats previstes