Junta Directiva

És l'òrgan encarregat d'ordenar les activitats i d'acomplir les funcions executives i administratives ordinàries de la Fundació. Està composada per cinc càrrecs electes que, sota candidatura, són elegits pel conjunt de membres de l’entitat cada quatre anys; juntament amb els sis Coordinadors de Secció que actuen com a vocals, elegits pels membres de cada Secció. 

Glòria Dalmau Pons

Directora

Marta López Viana

Vicedirectora

Patxi Ocio Casamartina

Secretari

Josep Llobet Bach

Administrador

Manel Larrosa Padró

Vicesecretari

Anton Carbonell Ferrando

Secció d’Arts i Lletres

Sílvia Bravo Gallart

Secció de Ciència i Tecnologia

Eduard Jiménez Hernández

Secció d’Economia i Ciències Socials

Isidre Carné Grané

Secció d’Història i Arqueologia

Francesc Camps Palou

Secció de Territori i Espai Urbà

Antoni Casagran Borrell

Secció de Persones i Comunitat

Qui és qui?

GLÒRIA DALMAU PONS, directora
Glòria Dalmau Pons (Sabadell, 1955), professora d’història i directora de la Cooperativa d’Ensenyament Jaume Viladoms i de l’institut de Sabadell Cap de l’Àrea de Planificació Escolar del Departament d’Educació I comissionada del Consorci d‘Educació de Barcelona, subdirectora general de Recursos Humans i Organització del Departament de Cultura i cap del Servei de Règim Administratiu i Econòmic de Centres Públics del Departament d’Ensenyament.
Professora de l’Escola d’Adults de la Concòrdia de Sabadell.

MARTA LÓPEZ VIANA, vicedirectora
Marta López (Sabadell, 1978) arquitecta. Coordinadora i professora del postgrau en Arquitectura i Llum dins del màster: Arquitectura i Medi ambient de la Fundació UPC. Guanyadora el 2019 de la Beca Leonardo per a investigadors de la Fundació BBVA amb el projecte: “Pulsació Urbana. Eina per la revitalització de l’ús del carrer a través de la llum”. Exerceix la professió en l’àmbit de l’hàbitat per les persones des de la seva oficina. Comissària i dissenyadora (des de 2011) de vàries exposicions sobre la història social i urbanística de Sabadell i autora de les publicacions que acompanyen les mostres. Col·labora amb el moviment veïnal i actualment és la relatora de SBD Cercle d’Entitats.

JOSEP LLOBET BACH, administrador
Josep Llobet Bach (Sabadell, 1956), arquitecte UPC i principal del despatx d’arquitectura, urbanisme i territori Pb2. Ha desenvolupat treballs en els camps de l’arquitectura, l’urbanisme, l’enginyeria i la viabilitat de projectes immobiliaris, així com l’assessorament en implantacions estratègiques al territori. Ha estat Director de la Fundació Bosch i Cardellach i membre del consell d’administració de Caixa Sabadell.

PATXI OCIO CASAMARTINA, secretari
Patxi Ocio Casamartina (Sabadell, 1989) doctor en Història de l’Art i màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic. Actualment forma part d’un equip d’investigació de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i col·labora en el Repertori de Col·leccions d’Art i Arqueologia de l’Institut d’Estudis Catalans. Comissari i crític independent, forma part de la Fundació Bosch i Cardellach des de l’any 2013, on actualment és el secretari de la Junta.

MANEL LARROSA PADRÓ, vicesecretari
Manel Larrosa Padró (Sabadell, 1951), arquitecte, amb particular decantació cap a d'urbanisme. Membre de la Fundació des de finals dels anys vuitanta.
Regidor d’urbanisme de Sabadell (1979-1987). Estudiós de la història urbana de Sabadell al segle XIX i XX.
Membre de moviments ambientalistes i en favor d’una mirada territorial (ADENC, CCQC) , de Via Vallès i de fem Vallès, com a plataforma reivindicativa del conjunt del Vallès, i com aprofundiment de les experiències anteriors, així com del debat sobre els FGC a Sabadell (Sabadell Cruïlla).