Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 28 de gener, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l'Informe sobre la cohesió social a la Catalunya del segle XXI, organitzada per la Secció de Persones i Comunitat. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 28/01/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dilluns 15 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Quines religions es practiquen a Sabadell? a càrrec d'Oriol S. López, sociòleg (UB) i investigador per l'ISOR de la UAB. Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 15/02/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dilluns 22 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Com és l’ecumenisme, avui, a Sabadell? a càrrec d'Antoni Ibáñez, President del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià). Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 22/02/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...