Fundació Bosch i Cardellach :: Notícies

Titular notícies
Dimecres 3 Febrer 2021
Us compartim la notícia escrita per Oriol Vicente, Coordinador de la CORE en Patrimoni Cultural de la UAB i Director del Centre d'Estudis de Castellar del Vallès - Arxiu d'Història. Sobre els centres d'estudis i la seva relació amb la Universitat. Surt citada la Fundació Bosch i Cardellach amb dos dels seus projectes més rellevants, l'Immaterial Vallès (+ info) i el Curs d'Història del Vallès (+ info).

Podeu llegir la notícia sencera fent clic aquí.
 

Divendres 22 Gener 2021
Es publiquen les bases de la nova edició del Premi Montserrat Miró i Marimon als treballs de recerca de Batxillerat.

Veure les bases
(+ info)

Dilluns 21 Desembre 2020
Avui, dilluns 21 de desembre, ha tingut lloc l'acte telemàtic de Ciència per Nadal a Sabadell d'aquest any 2020. Ciència per Nadal a Sabadell és un projecte iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, que té com a finalitat familiaritzar els ciutadans amb els mètodes que fa servir la ciència per adquirir coneixement. Amb vocació de convertir-se en una activitat anual, compta amb la col·laboració dels estudiants i professors de centres educatius de la ciutat, però està obert a tota la ciutadania. A través de la revisió de casos concrets d’adquisició de coneixement científic es pretén que els ciutadans coneguin les peculiaritats de la manera de treballar dels científics, i sobre tot, aclarir que separa el coneixement científic d’altres propostes “alternatives”, tant de moda en l’actualitat.

El títol de la conferència d'aquest any ha sigut La recerca de vacunes: de la verola a la covid-19, i ha anat a càrrec del Dr. Manuel Cervantes, director del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Taulí de Sabadell. (+ info)


A continuació, us deixem els pósters presentats durant l'acte:

Descarrega't els pósters aquí:Organitza:

             


Col·labora:

Gremi de Fabricants de Sabadell
Delegació al Vallès Occidental del Col·legi de Metges de Barcelona
Filial del Vallès Occidental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
Institut de Ciències de l’Educació de la UAB


 

Divendres 18 Desembre 2020
La Fundació us desitja bones festes i una feliç entrada a l'any 2021.
L'entitat romandrà tancada del 22 al 25 de desembre. Tornem amb l'horari habitual el 28 de desembre, excepte festius de l'1 i 6 de gener. 

Dimecres 16 Desembre 2020
El projecte de l'Inventari del patrimoni immaterial del Vallès, encapçalat per la Fundació Bosch i Cardellach (+ info), ha inventariat un nou element. L'Inventari inclourà la Festa del Fanalet que es fa a Montcada i Reixac. Aquí us presentem el vídeo que acompanyarà a la corresponent fitxa de l'Inventari, un cop aquesta hagi passat el procés actual de validació. Feed RSS de notícies

Comparteix