Titols i resum a tot arreu
El proper dimarts 22 de febrer a les 6 de la tarda en format virtual tindrà lloc la quarta sessió del cicle de conferències Sabadell tèxtil. De la tradició a la innovació, organitzat pel Gremi de Fabricants i la Fundació Bosch i Cardellach. 
La Fundació Bosch i Cardellach i el Gremi de Fabricants de Sabadell organitzen el cicle de xerrades Sabadell Tèxtil. De la tradició a la innovació, amb l’objectiu de posar en valor el sector i transmetre quin és el seu moment actual i quina ha estat la seva transformació.

La tradició tèxtil de Sabadell ha configurat la fisonomia de la ciutat, evolucionant des d’una societat manufacturera a una societat industrial, des dels antics paraires a la fabricació intel·ligent. Aquestes evolucions tecnològiques esdevenen en transformacions econòmiques, laborals, socials, sense les que no es podria comprendre el Sabadell d’avui.

Es tracta d’un actiu històric que s’ha transformat en el temps i que s’ha actualitzat als requeriments de cada moment, i volem fer visible aquesta fortalesa de transformació i permanència del sector. El tèxtil envolta la nostra quotidianitat (vestir, llar, transport, indústria, agricultura…) i per això cal posar en valor la seva importància a les nostres vides i l’aportació que la indústria tèxtil fa a la societat.

Al cicle, d’octubre de 2021 fins març de 2022, comptarem amb el coneixement, expertesa i vivències de professionals, historiadors, empresaris i persones vinculades al sector tèxtil. (+ info). El cicle, que s’inicia el 19 d’octubre i fins el març de 2022, consta de cinc sessions: Testimonis de la història tèxtil, La indústria tèxtil auxiliar, Empreses tèxtils i sectors d’aplicació, L’adaptació del tèxtil a la pandèmia. És possible transformar-se? i L’experiència d’un empresari tèxtil laboralment i socialment (causes socials).

En aquesta quarta sessió del cicle es parlarà sobre l’adaptació del tèxtil a la pandèmia. És possible transformar-se?. Comptarà amb la participació de la Sra. Mònica Olmos, directora d'Operacions de Texfor, qui ens parlarà sobre el sector del tèxtil durant la pandèmia: un exemple de transformació; i del Sr. Abel Ortiz, administrador de Textil A. Ortiz, qui ens parlarà de la confortabilitat del vestir a la urgència de protegir, l'adaptació d'una empresa líder en folreria per donar resposta a les necessitats de protecció de la Covid. Poden descarregar-se el programa d'aquesta tercera sessió fent clic aquí

Les sessions seran en format virtual
Podeu fer la inscripció omplint el següent formulari.  


Fulletó quarta sessió del cicle



Organitza:



Comparteix

Activitats previstes