Titols i resum a tot arreu
Data: 03/05/2023
Hora: 19 : 00

La Secció d'Arts i Lletres us convida a les presentacions dels llibres

De Barcelona a l'Havana... passant per Darnius

Una Nit


A càrrec dels professors Jaume Ferrer i Antoni Isarch, curadors dels dos volums, en conversa amb Anton Carbonell i Antoni Dalmases de la secció d'Arts i Lletres de la Fundació Bosch i Cardellach.

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 24 de maig a les 19h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach i compta amb la col·laboració de La Llar del Llibre.

Data: 24/05/2023
Hora: 19 : 00
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach

La secció d'Arts i Lletres de la Fundació Bosch i Cardellach i Joventuts Musicals us conviden a la presentació del llibre

L'edat d'or de la música. El classicisme vienès

de Miquel Desclot


La presentació del llibre anirà a càrrec de Joan Vives, professor d'història de la música i divulgador musical, i del mateix autor, Miquel Desclot, poeta i traductor.

"L'edat d'or de la música" constitueix una excel·lent introducció al moment de màxima esplendor en la història de la música: el Classicisme vienès. I és també un mitjà per conèixer millor l'obra de músics tan extraordinaris com Haydn, Mozart, Beethoven o Schubert. Amb aquest llibre Miquel Desclot ens mostra la seva faceta d'agut melòman i de profund coneixedor dels llenguatges musicals. 

L'acte tindrà lloc el proper dilluns 29 de maig a les 19h a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach i compta amb la col·laboració de La Llar del Llibre. 




 
Data: 29/05/2023
Hora: 19 : 00
Duració: -5 Setmanes 
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach