Titols i resum a tot arreu

La traça en la Barcelona gòtica. Sobre el disseny i projecte arquitectònic del món gòtic.


Dimecres 18 de gener a les 18:30h a la Fundació Bosch i Cardellach

A càrrec de Manel Larrosa   

Quan observem els grans edificis gòtics ens preguntem com es projectaven i traçaven. No disposem de plànols, tenim només algun dibuix escadusser de l'època, però l'anàlisi geomètrica i mètrica
dels edificis ens permet entendre els hàbits d'ofici i culturals que els van fer possibles. En aquesta sessió ho mirarem d’entendre amb exemples de la ciutat de Barcelona.

Veure invitació


 
Data: 18/01/2023
Hora: 18 : 30
Localització: Seu de la Fundació Bosch i Cardellach

ENTREGA DELS PREMIS FLOC DE LLANA 2023 ATORGATS PEL GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL

El passat divendres dia 20 de gener, a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, es van entregar els Premis Flocs de Llana que aquesta institució atorga a diferents institucions i persones de la ciutat en el marc de la Festa del seu Patró, Sant Sebastià.
 
Aquest premi reconeix cada any a una empresa tèxtil, una entitat cultural, una entitat social sabadellenca i a una persona de reconegut prestigi que hagi aportat valor afegit a la ciutat.
 
Aquest any se li va atorgar a la Fundació Bosch i Cardellach com entitat cultural, pel seu compromís amb la cultura sabadellenca, per ser lloc de trobada, de reflexió i debat apostant per la dinamització i intercanvi de coneixement a la nostra ciutat i al nostre país.
 
En l’apartat del premi a una persona de reconegut prestigi, se li va atorgar a en Manel Larrosa Padró, membre de la nostra Fundació i vicesecretari de la Junta actual, com a persona de reconegut prestigi de la ciutat,  per les seves aportacions per fer possible el desenvolupament urbanístic i la conseqüent transformació social de Sabadell i del Vallès. També per la seva contribució a l’impuls de les vies de comunicació per fer una Catalunya més equilibrada i sostenible.
 
En l’apartat d’entitat social, es va atorgar el premi a l’entitat Atendis, entitat que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual, el President de la qual, Josep Manel Suàrez Iborra, és membre d’aquesta Fundació.