Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 10 de març a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència Prosperitat i decadència d'una família del tèxtil: Els Sampere de Sabadell, bataners, filadors i fabricants (s. XVIII-XX) a càrrec de Sergi Sampere. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia. 

L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 10/03/2021
Hora: 19 : 00
El proper dimecres 17 de març a les 7 de la tarda, la Secció d'Art i Lletres organitza un diàleg al voltant de la intervenció Son al Museu Nacional d'Art de Catalunya. L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 17/03/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El dimarts 23 de març tindrà lloc una nova sessió dels Cafès científics a Sabadell, amb una xerrada-coloqui sobre El sincrotró ALBA: una eina per veure l'invisible. Serà finalment només en streaming al següent enllaç: https://meet.jit.si/CafesCientificsSBD2021
Data: 23/03/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 25 de març a les 7 de la tarda, la Secció de Persones i Comunitat organitza, en col·laboració amb el Rebost Solidari, la conferència "El Rebost durant un any de Pandèmia", a càrrec de Santiago Fuentemilla i Montse Garcia. L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 25/03/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...