Titols i resum a tot arreu

Vectors de Futur

 

Organitzadors: Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC), el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (COAC) i Fem Vallès. Coorganitzadors: Fundació Bosch i Cardellach i FERRMED


El dilluns 30 de setembre a les 18:30h i a la seu barcelonina del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya tindrà lloc la quarta sessió del cicle Vectors de Futur sota el títol de "Catalunya inter-operable". L'objectiu del cicle Vectors de Futur, iniciat l'any 2023, és debatre temes estratègics, àrees de desenvolupament i oportunitats de millora infraestructural, econòmica i de governança en el context territorial català. 

CATALUNYA INTER-OPERABLE: L'oportunitat del canvi de tota la xarxa catalana a ample ferroviari estàndard
L'ample ferroviari ibèric suposa un obstacle de relació amb Europa. Una doble xarxa no és viable i l'anomenat 'tercer fil' no resol adequadament el problema. Es proposa, per tant, unificar la xarxa i es preveu que no seria tan complex ni costós, amb uns resultats d'enfortiment de la xarxa que seria inter-operable i molt més robusta, tal com demana la Unió Europea. (veure més informació) (veure cartell)

PROGRAMA:
- Benvinguda a càrrec de Narcís Armengol, degà del Col·legi d'Enginyers Industrials; Guim Costa, degà del Col·legi d'Arquitectes i Antoni Abad, president de FemVallès.
· Ponència, a càrrec de Manel Larrosa, arquitecte i urbanista.
· Taula rodona.

L'activitat es durà a terme a la seu del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya (Via Laietana, 39, de Barcelona) i cal reserva prèvia a través del següent formulari d'inscripció: (veure formulari)

Comparteix

Activitats previstes