Titols i resum a tot arreu

La Secció d'Arts i Lletres organitza l'obra de teatre:

 

Aula Brecht 

Direcció i dramatúrgia: Carles Grau. Interpretació: Òscar Intente. Traducció: Feliu Formosa


Espectacle teatral basat en textos del gran dramaturg i poeta alemany Bertolt Brecht. Té un contingut crític i antiautoritari, amb pinzellades poètiques i d'humor. L'acció transcorre en la representació d'una aula, on l'actor-professor es dirigeix i dialoga amb el públic. Una fusió entre literatura, teatre i docència, que porta a la seva essència les propostes escèniques del teatre didàctic de Bertolt Brecht. Es produeix una integració entre el que hi ha de teatral en una situació docent, i l’aportació de continguts que ens arriba a través del llenguatge escènic. La representació s'inscriu en els actes d'homenatge que la FBC vol dedicar a la figura de Feliu Formosa; en aquesta ocasió, com a traductor del teatre i la poesia de Bertolt Brecht. (veure cartell)

Direcció i dramatúrgia: Carles Grau. Interpretació: Òscar Intente. Traducció: Feliu Formosa. Producció: El Globus, Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET), Carles Grau i Oscar Intente

NOTA: es pot reservar i adquirir l'entrada prèviament. El cost de les entrades és de 5€ per persona (gratuïtes pels membres de la Fundació Bosch i Cardellach i pels menors de 30 anys). Per reservar l'entrada (membres i no membres de la FBC) cal fer-ho a través de l'e-mail de secretaria@fbc.cat o bé telefonant (93.7258564) o de manera presencial dins del següent horari: dilluns i divendres de 10 a 13h, dimarts, dimecres i dijous de 18 a 21h a la seu de la nostra entitat (carrer d'en Font, 1). És aconsellable realitzar el pagament en metàl·lic i de manera presencial en l'horari anteriorment citat. 

Dia: dijous 26 de setembre de 2024
Hora: 19h
Lloc: Casal Pere Quart (Rambla, 69)
Preu: 5€ (gratuït membres de la Fundació Bosch i Cardellach i menors de 30 anys. 


 

Comparteix

Activitats previstes