Titols i resum a tot arreu

Museus de futur

Un debat obert

 
Com sabeu, durant aquest any que tot just iniciem, Sabadell esdevé la Capital de la Cultura Catalana. Des de la Fundació Bosch i Cardellach, hem cregut interessant tractar un dels temes culturals que figuren i planegen sobre l’agenda de la nostra ciutat: el futur dels museus locals.
Per aquest motiu hem convidat a persones expertes en el tema per tal de que es pugui tractar des de diferents punts de vista. Per una banda, comptarem amb l’anàlisi global de Manuel J. Borja-Villel, exdirector del Museo Reina Sofia i actual director del Programa Temporal per l’Assessorament del Sistema Museístic Català, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Per altra, reunirem un seguit de casos pràctics a mode de referències d’èxit a tenir en compte, gràcies a les intervencions de Txema Romero, director del Museu d’Art de Cerdanyola i membre de la Junta de l’Associació de Professionals de la Museologia de Catalunya; Marga Abras, directora del Museu de Badalona; i d’Helena Minuesa, tècnica de Cultura al Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona. (veure cartell


Programa:

  • Cartografies per després de la fi: el museu situat
A càrrec de Manuel J. Borja-Villel, exdirector del Museo Reina Sofia i actual director del Programa Temporal del Departament de Cultura per l’Assessorament del Sistema Museístic Català de la Generalitat de Catalunya.
Dijous 18 de gener a les 18:30h.
 
  • Referències d’èxit per a un pla local de museus
A càrrec de Txema Romero, director del Museu d’Art de Cerdanyola i membre de la Junta de l’Associació de Professionals de la Museologia de Catalunya; Marga Abras, directora del Museu de Badalona; i Helena Minuesa, tècnica de Cultura al Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona.
Dijous 25 de gener a les 18:30h.




Dies: dijous 18 i 25 de gener
Hora: 18:30h
Lloc: seu de la Fundació Bosch i Cardellach
Preu: gratuït

Comparteix

Activitats previstes