Titols i resum a tot arreu

Exposició 

Homenatge al poeta Marcel Ayats (1956 - 2020)


Aquest mes de novembre, la Fundació Bosch i Cardellach juntament amb l'artista Maria Romaní i amb el suport del Consell Comarcal del Vallès organitza una exposició a la Sala II de l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell que vol retre homenatge al poeta Marcel Ayats (Sabadell, 1956 - Sant Quirze del Vallès, 2020). Aquesta mostra aplega un conjunt d'obres de poesia visual de tretze artistes diferents que, coordinats per Àlex Monfort, actuen a manera d'homenatge pòstum al poeta sabadellenc. A més, l'exposició es tanca amb un seguit de peces realitzades per Maria Romaní, la seva companya, que sota el títol Sense tu esdevenen un testimoni d'homenatge i dol per la seva pèrdua. (veure cartell)

L'exposició s'inaugurarà el dimarts 7 de novembre a les 19h i es podrà veure a la Sala II de l'Acadèmia de Belles Arts (Passeig de Manresa, 22) en horari de dimarts a dissabte de 17:30 a 20:30h des del dimarts 7 de novembre fins el dissabte 2 de desembre. (veure invitació)

Activitat complementària: 
Paral·lelament a aquesta exposició, la Fundació Bosch i Cardellach juntament amb Papers de Versàlia organitza un acte de lectura de la poesia de Marcel Ayats que tindrà lloc el  23 de novembre a les 19h a la seu de la Fundació. Josep Gerona farà una semblança de Marcel Ayats com a poeta i, a continuació, hi haurà una intervenció conjunta de David Madueño parlant de la poesia d'Ayats i de Maria Romaní recitant alguns dels seus poemes. (veure més informació)




 

Comparteix

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva