Titols i resum a tot arreu
La Secció d’Arts i Lletres us vol convidar a la visita exclusiva de l’exposició “Fora de camp” d’Isidre Manils al museu Can Framis de la Fundació Vila Casas (carrer Roc Boronat, 116 de Barcelona).
La visita, programada per dissabte 7 de maig a les 11 del matí, ens l’oferirà el propi artista juntament amb la comissària de l’exposició, Natàlia Chocarro i tindrà el cost de l’entrada al museu (8€ normal, 4€ reduïda: +65 anys, carnet Xarxa de Biblioteques, professors, pensionistes, aturats, Carnet Jove, Òmnium Cultural, subscriptors de La Vanguardia...).

És imprescindible reservar plaça a través del correu electrònic de la Fundació Bosch i Cardellach: secretaria@fbc.cat ja que el nombre de places és limitat. Hi ha temps per inscriure's fins el divendres 6 de maig a les 14h. 

El punt de trobada serà directament al vestíbul del museu i demanem que ja tingueu les entrades individuals comprades per tal d’agilitzar les gestions.

Un cop s'hagi finalitzat la visita, es podrà seguir visitant el museu Can Framis, on s’hi exposa obra de diferents autors sabadellencs; o bé us animem a visitar el Museu del Disseny o a donar un tomb pel Mercat dels Encants de Glòries.
 
“Amb l'exposició Fora de camp, la Fundació Vila Casas vol reivindicar l’obra d’Isidre Manils (Mollet del Vallès, 1948) i li dedica una exposició que aborda diferents aspectes de la seva trajectòria com a pintor. Marcada per un compromís ètic vers aquesta disciplina artística i amb un mètode de treball exhaustiu i concret, l’obra d’aquest 'realitzador' d’imatges esdevé una de les més reeixides i singulars del país.”

 
 

 

Per a més informació:


Organitza la Secció d'Arts i Lletres.

Comparteix

Activitats previstes