Titols i resum a tot arreu
Durant el proper mes de maig tindran lloc una sèrie d'activitats entorn a la figura d'Alfons Borrell i Palazón (Barcelona, 1931 - Sabadell, 2020).
Organitza la Secció d'Arts i Lletres. 
 

Programa d'activitats entorn a la figura d’Alfons Borrell i Palazón:

El dimecres 4 de maig a les 7 de la tarda a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura, tindrà lloc el visionat del documental M'agradaria ser color, dirigit per Toni Moreno i on s’aprofundeix en el llenguatge artístic d’Alfons Borrell a través del seu propi testimoni directe. L’acte anirà seguit per un petit col·loqui entre Toni Moreno, Patxi Ocio, Joaquim Sala-Sanahuja i Oriol Vilapuig. (Veure invitació)


           



Els dies 5, 6 i 8 de maig s'oferiran visites guiades a La Capella Blava (2020). Aquest és un espai arquitectònic intervingut per Alfons Borrell, on se’ns mostra un diàleg entre la vida i la mort. La capella se situa dins la seu de l’ONG dels Drapaires d’Emaús, en l’antic monestir de les Carmelites (carrer Quevedo, 12). Les visites seran: dijous 5 a les 11 del matí, divendres 6 a les 5 de la tarda i diumenge 8 a les 12 del migdia. Per raons d’espai, es faran en grups de fins a 10 persones i cal reservar plaça a través de l’email secretaria@fbc.cat. Hi ha temps per inscriure's fins el dimecres 4 de maig a les 8 de la tarda. 


Fotografia de La Capella Blava


Organitza la Secció d'Arts i Lletres.

Comparteix

Activitats previstes