Titols i resum a tot arreu
Joventuts Musicals de Sabadell presenten la primera Didàctica Musical del curs 2015-2016: Cicle Sibelius: Sibelius, Finlàndia i el Kàlevala, a càrrec d'Elio Ronco, músic. Organitza Joventuts Musicals de Sabadell conjuntament amb la Fundació Bosch i Cardellach.



 
Sibelius va ser una peça clau a l'hora de crear una identitat cultural finlandesa. parlarem dels inicis de Sibelius i de la importància que el Kàlevala -recull de poesies èpica finesa i icona cultural del país- va tenir en la seva obra. En concret ens fixarem en la seva primera gran obra, Kullervo, i en alguns dels seus poemes simfònics.

Malgrat haver nascut en el si d'una família de parla sueca, Sibelius va ser una peça clau a l'hora de crear una identitat cultural finlandesa. Moltes de les seves obres es van considerar obertament reivindicatives, en el context d'una Finlàndia encara sota el jou rus i amb una important comunitat sueca. En aquesta conferència parlarem dels inicis de Sibelius i de la importància que el Kàlevala -recull de poesies èpica finesa i icona cultural del país- va tenir en la seva obra. En concret ens fixarem en la seva primera gran obra, Kullervo, i en alguns dels seus poemes simfònics. 

 

Comparteix

Activitats previstes