Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 14 de gener, a les 7 de la tarda, la Secció d'Història i Arqueologia de la Fundació organitza la conferència Heràldica de la Torre d'en Feu: El blasó de Josep Nicolau d'Olzina, a càrrec d'Aleix Gonzàlez, president de l'Associació Cultural Can Feu. 

La conferència permetrà descobrir els orígens genealògics de la nissaga Olzina, així com els seus escuts i els entroncaments amb altres famílies de Catalunya. S'analitzarà la vida i obra del noble Josep Nicolau d'Olzina i el perquè del nou escut que va formar a finals del segle XIX per representar la seva família i que el veiem a la Torre d'en Feu, i en altres finques que tenia per Catalunya. 

L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").

(Veure invitació)
Organitza: Secció d'Història i Arqueologia.
 
Data: 14/01/2021
Hora: 19 : 00
Atenció: Aquest acte ha sigut ajornat. Esperem poder-vos informar de la nova data properament.

El dimarts 19 de gener a les 7 de la tarda tindrà lloc l'acte de comiat a Josep Maria Benaul Berenguer. L'acte es farà a l'Auditori 3 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell), al carrer d'en Font, 25.

Per motius d’aforament, cal inscripció prèvia al següent enllaç:

https://forms.gle/vSnKNvRitXwJskCh7
 
Data: 19/01/2021
Hora: 19 : 00
Localització: Auditori 3 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell)
Cost: Gratuït. Imprescindible la reserva prèvia.
El proper dijous 28 de gener, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l'Informe sobre la cohesió social a la Catalunya del segle XXI, organitzada per la Secció de Persones i Comunitat. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 28/01/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dilluns 15 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Quines religions es practiquen a Sabadell? a càrrec d'Oriol S. López, sociòleg (UB) i investigador per l'ISOR de la UAB. Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 15/02/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 18 de febrer a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència L'estat de la ciutat arran de la COVID 19, a càrrec d'Eva Abellan, Síndica de Greuges de Sabadell i Presidenta del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya. Es presentaran les principals problemàtiques que ha abordat la Síndica a Sabadell durant l'any 2020 així com les conclusions de l'estudi "Desatencions de l'administració en temps de COVID", elaborat des del Fòrum de Síndics i Síndiques que presideix. 


L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").


(Veure invitació)

Organitza la Secció de Persones i Comunitat.
Data: 18/02/2021
Hora: 19 : 00
El proper dilluns 22 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Com és l’ecumenisme, avui, a Sabadell? a càrrec d'Antoni Ibáñez, President del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià). Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 22/02/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...