Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 9 de juny a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència Cabdills, batlles i alcaldes. Com ser alcalde de poble i no morir en intentant-ho, a càrrec de Mateu Comalrena de Sobregau i Esteve. Organitza la Secció d'Història i Arqueologia. 

El Sr. Comalrena parlarà sobre el dia a dia d'un alcalde d'un poble petit petit en la comarca de ciutats. D'un poble on, per exemple, el govern municipal s'elegeix a consell obert, la parròquia depèn del bisbat del Vic i la sanitat pública esta mancomunada a la comarca veïna.

L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
 
Mateu Comalrena de Sobregau i Esteve
Enginyer agrònom i forestal, alcalde actual de Gallifa (Vallès Occidental). 

 
Data: 09/06/2021
Hora: 19 : 00
El proper dimarts 15 de juny tindrà lloc l'acte virtual de lliurament dels premis als treballs de recerca Montserrat Miró i Marimon. Vintena edició. Organitzen l'Ajuntament de Sabadell, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental I i la Fundació Bosch i Cardellach (+info).

L'acte es podrà seguir virtualment a través del següent enllaç
Data: 15/06/2021
Hora: 18 : 00
El dimarts 22 de juny a les 7 de la tarda a l'Auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell) tindrà lloc la presentació del llibre Joan Bistuer Espias Dietari de guerra i postguerra, 1937-1943. El testimoni excepcional d’un soldat sabadellenc de la Brigada Mixta El Campesino, a càrrec de Joan Comasòlivas Font i Josep Antoni Pozo, coautors.
Conduirà l’acte: Víctor Colomer, periodista.


 
Activitat oberta i gratuïta. Aforament limitat segons ordre d’arribada. Recomanem arribar uns 30 minuts abans de començar l'acte. 

Es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de la Fundació Bosch i Cardellach.

(Veure invitació)


 
Data: 22/06/2021
Hora: 19 : 00
Localització: Auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell)
El dilluns 28 de juny a les 6 de la tarda tindrà lloc l'acte de reconeixement com a Bàrbar de l'any del pintor Xavier Oriach. Amb aquest petit homenatge en to informal, es reconeixerà la labor i la significació d'un artista sabadellenc singular i de projecció internacional.

L'acte es farà en format presencial a l'auditori 1 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell). L'obertura de portes es farà a 2/4 de 6 de la tarda. L'aforament és limitat i es farà per ordre d'arribada. No es reserva entrada. Recomanem arribar una estona abans per tenir temps suficient d'entrar ordenadament a l'auditori. 

(Veure targetó)

Organitza la Secció d'Arts i Lletres.

 
Data: 28/06/2021
Hora: 18 : 00
Localització: Auditori 1 de l'Espai Cultura