Titols i resum a tot arreu
El proper dilluns 15 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Quines religions es practiquen a Sabadell? a càrrec d'Oriol S. López, sociòleg (UB) i investigador per l'ISOR de la UAB. Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 15/02/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...
El proper dijous 18 de febrer a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència L'estat de la ciutat arran de la COVID 19, a càrrec d'Eva Abellan, Síndica de Greuges de Sabadell i Presidenta del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya. Es presentaran les principals problemàtiques que ha abordat la Síndica a Sabadell durant l'any 2020 així com les conclusions de l'estudi "Desatencions de l'administració en temps de COVID", elaborat des del Fòrum de Síndics i Síndiques que presideix. 


L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").


(Veure invitació)

Organitza la Secció de Persones i Comunitat.
Data: 18/02/2021
Hora: 19 : 00
El proper dilluns 22 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Com és l’ecumenisme, avui, a Sabadell? a càrrec d'Antoni Ibáñez, President del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià). Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Data: 22/02/2021
Hora: 19 : 00
Detalls: Llegir més...