Titols i resum a tot arreu
Presentació del llibre:

Els ocells del Parc Catalunya. Setze anys d'ornitologia urbana

A càrrec d'Àngel Galobart i Lorente, cap del Grup de Recerca de Dinosaures de l'Institut Català de Paleontologia i de Josep Lluís Cortés Montesinos, biòleg i autor del llibre

 

El soroll i les presses de la vida urbana ens amaguen la natura que ens envolta. Però al bell mig de la ciutat, multitud d’espècies d’ocells desenvolupen la seva vida, treuen endavant llur descendència o venen aquí a passar l’hivern, procedents de terres llunyanes. Tot això, i molt més, s’esdevé al Parc Catalunya, on en més de setze anys s’han observat 122 espècies d’ocells.
Aquest llibre reivindica el valor del Parc. Hi descobrirem els seus ocells com a part d’un ecosistema, les seves variacions estacionals i els canvis en setze anys de seguiment. Coneixerem les peculiaritats de les diverses espècies en la seva relació amb el Parc i amb l’entorn proper, amb fotografies de totes elles. A més, un recorregut ens estimularà a la seva descoberta. (veure més informació).

“Espècies en regressió, com l’oreneta comuna o el pardal xarrec, troben refugi en el Parc Catalunya; un exemple de les mil i una històries que trobareu en aquesta obra ingent. Llegiu-la i animeu-vos a comprendre i estimar, encara més, el petit tros de natura que teniu a prop.”
(Del pròleg de Sergi Herrando).

Llibre recomanat per l’Institut Català d’Ornitologia.

Dia: dimecres 20 de desembre
Hora: 19h
Lloc: seu de la Fundació Bosch i Cardellach
Preu: gratuït


Comparteix

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva