Titols i resum a tot arreu
El Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020, serà l'escenari de la setzena edició del Recercat. Jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner, què, per primera vegada, es portarà a terme en una edició híbrida, digital-presencial, entre els dies 29, 30 i 31 d'octubre. 

Enguany es transformarà la tradicional carpa en una carpa digital que es podrà visualitzar en el tercer número de l'APP que va posar en marxa l'Institut Ramon Muntaner amb motiu de Sant Jordi. El darrer número de l'aplicació inclourà les novetats editorials dels centres d'estudis d'entre abril i setembre de 2020; les presentacions dels pòsters de projectes dels centres d'estudis i d'ateneus; i visites virtuals a les exposicions que s'havien programat per a aquesta edició. També es facilitarà l'enllaç a aquells audiovisuals que estaven programats i que estan disponibles a la xarxa.

El projecte dels Cursos d'Història del Vallès (+ info) participarà a la presentació de projectes dels Centres d'Estudis que tindrà lloc, en format virtual, el dissabte 31 d'octubre a 2/4 d'1 del migdia. L'activitat es podrà seguir mitjançant la plataforma Zoom. 





Si desitgeu participar en les presentacions a través de la plataforma Zoom o presenciar l’acte de lliurement dels Premis Recercat, cal inscripció prèvia. Ompliu el formulari (en aquest document) i envieu-lo a: merce@irmu.org. També podeu trucar al 977 401 757.




 

Comparteix

Activitats previstes