Titular notícies

Nova publicació: La repressió del "Tribunal de Orden Público" a Sabadell

Dimarts 19 Octubre 2021


Recentment ha sortit una nova publicació, titulada La repressió del "Tribunal de Orden Público" a Sabadell, feta en col·laboració entre la Fundació Bosch i Cardellach i CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central, amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Aquesta publicació és fruit d'un estudi i recerca sobre la repressió del TOP a Sabadell. En concret, el treball s'ha basat en el buidatge de les 142 sentències corresponents a persones de Sabadell jutjades pel TOP. L'objectiu de l'opuscle és impulsar el reconeixement de les persones represaliades pel TOP de manera que es doni a conèixer què comportava la lluita que es feia a Sabadell contra el franquisme. 


    Amb el suport de:

 

Últimes Notícies