Titular notícies

Presentació del documental "Flor i tavella. El conreu de la mongeta del ganxet"

Divendres 29 Octubre 2021


 

1. Presentació a la Setmana Catalana d'Antropologia

El dimecres 10 de novembre a 2/4 de 12 del migdia, el projecte Immaterial Vallès (+ info) participarà a la VI edició de la Setmana Catalana d'Antropologia, on es presentarà el documental Flor i tavella. El conreu de la mongeta del ganxet (+ info), en el marc d'una taula rodona sobre les pràctiques de conservació i lògiques de patrimonialització d'activitats agroramaderes a Espanya. La taula rodona comptarà amb la participació de Francisco Godoy (investigador de la XIPE-UAB, grup de recerca AHCISP i membre de iComunales), Josep Alavedra (Coordinador del projecte Immaterial Vallès i director del documental) i de Rafel Uyà (realitzador del documental), i moderarà Montserrat Clua (Departament UAB - coordinadora de la XIPE-UAB, ICA). L'activitat tindrà lloc a l'Aula 109 Facultat de Filosofia i Lletres, UAB Universitat Autònoma de Barcelona. 


            

(Veure totes les activitats)


Organitza:
XIPE, Xarxa d’Interès en al Patrimoni Etnològic del Departament d’Antropologia de la UAB.

Col·labora:
Departament d’antropologia social i cultural, UAB – Fundació Bosch i Cardellach – CORE patrimoni UAB.

Amb el suport de:
ANID (Agencia Nacional de Investigación y Desarrollo, Chile)

 
 

2. Presentació a la Mostra de Cinema BRAM! de Castellar del Vallès

També el dimecres 10 de novembre, a dos quarts de 8 de la tarda, es presentarà el documental Flor i tavella. El conreu de la mongeta del ganxet a la Mostra de Cinema BRAM! de Castellar del Vallès. La presentació comptarà amb la participació de Josep Alavedra i Rafel Uyà. 
Per assistir-hi, cal reservar entrada a www.auditoricastellar.cat Organitza:
Ajuntament de Castellar del Vallès
BRAM!
Club Cinema Castellar del Vallès
Consell Comarcal del Vallès Occidental
Fundació Bosch i Cardellach

 

Últimes Notícies