Projectes :: Comunicat d'ajornament d'actes (ampliació)

Titular notícies

Comunicat d'ajornament d'actes (ampliació)

Dijous 12 Març 2020


COMUNICAT, 12 de març del 2020

Per tal de contenir la propagació del coronavirus SARS-CoV-2 i tenint en compte les recomanacions de la Conselleria de Salut d’evitar celebrar reunions i actes públics, la Fundació Bosch i Cardellach ha decidit ajornar el cafè científic El sincrotró ALBA: una eina per veure l’invisible on havia de participar aquest proper dimarts 17 de març, i la conferència sobre els Menors no acompanyats, una realitat desconeguda, que estava prevista pel dijous 26 de març.

També us informem que fins el divendres 20 de març, la Fundació romandrà tancada al públic, tot i que us atendrem en l'horari habitual via correu electrònic (secretaria@fbc.cat i/o fbc@fbc.cat) i per telèfon (937258564).

Disculpeu les molèsties.
 
Qualsevol dubte, estem a la vostra disposició,AMPLIACIÓ DE LA INFORMACIÓ, 16 de març del 2020

Us informem que, a més de les mesures preses el passat 12 de març (veure més amunt), la Fundació Bosch i Cardellach no estarà oberta al públic durant els 15 dies que han indicat les autoritats competents. Tot i així, us continuarem atenent, en funció de les nostres possibilitats, via correu electrònic (secretaria@fbc.cat) i per telèfon (937258564) exclusivament dins de l'horari d'atenció al públic:
 
  • De dilluns a dijous de 10 a 13h i de 16 a 21h.
  • Divendres de 9 a 14h.
Per aquelles persones subscrites a l'obra d'Esteve Deu i que teníeu pendent venir a recollir l'últim llibre, podreu passar per la Fundació a buscar el vostre exemplar un cop s'hagi normalitzat la situació i tornem a obrir al públic. AMPLIACIÓ DE LA INFORMACIÓ, 23 de març del 2020

Us informem que, a més de les mesures preses els passats dies 12 i 16 de març (veure més amunt), la Fundació Bosch i Cardellach no estarà oberta al públic durant els 15 dies següents que han indicat les autoritats competents. Us continuarem atenent via correu electrònic (secretaria@fbc.cat) i per telèfon (937258564) dins de l'horari d'atenció al públic.

 

Últimes Notícies

Comparteix