Projectes :: Participem al XII Congrés de la CCEPC: Associacionisme cultural. Entre el mosaic i les xarxes

Titular notícies

Participem al XII Congrés de la CCEPC: Associacionisme cultural. Entre el mosaic i les xarxes

Dijous 5 Novembre 2020


La Fundació Bosch i Cardellach participarà, els propers dies 6 i 7 de novembre, al XII Congrés de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana: Associacionsme cultural. Entre el mosaic i les xarxes

Aquest any, degut a la pandèmia de la Covid-19, el congrés es farà de forma virtual, en concret mitjançant l'aplicació Zoom.  Tot i així, les ponències i intervencions del congrés, incloses les sessions de debat, es podran seguir a través de Youtube

La comunicació de la Fundació serà a càrrec de Josep Alavedra i durà per títol Els inicis de la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell (1942-1945): estudis locals, associacionisme i poder. (Llegeix-la)

(Veure el programa del Congrés)


(+ info)

 

Últimes Notícies

Comparteix