Titular notícies

Comunicat sobre la Causa Especial 20907/2017 (Judici del Procés)

Dimecres 8 Maig 2019


La Fundació Bosch i Cardellach, per mitjà del Consell de Numeraris i del Ple de Membres, ha acordat per majoria manifesta el següent*:
 


Primer, el rebuig més enèrgic a les acusacions formulades de rebel·lió, sedició i malversació a membres del govern legítim de Catalunya i a dos dirigents d'entitats cíviques en la Causa Especial 20907/2017, actualment jutjada al Tribunal Suprem, i a la presó preventiva a la que estan sotmesos nou dels acusats.

Segon, la ferma convicció que l'objectiu essencial de dita Causa no és l'aplicació de la Justícia sinó l'escarment punitiu de la mobilització pacífica en ares d'uns objectius polítics legítims de gran part de la ciutadania de Catalunya.

Tercer, per tot plegat l'entitat se sumarà a les iniciatives ciutadanes de protesta que consideri escaients. 

Sabadell, 7 de maig del 2019. * La votació va sospesar les següents opcions : Sí al comunicat (11 vots), sí al comunicat i a incloure el llaç groc (16 vots) i no al comunicat (2 vots). Hi va haver 1 vot nul i 1 a favor d'incloure només un llaç groc. Es van emetre, en total, 31 vots. 

 

Últimes Notícies