General :: Vídeo resum del Recercat 2019 a Cervera

Titular notícies

Vídeo resum del Recercat 2019 a Cervera

Dimarts 9 Abril 2019

La Fundació Bosch i Cardellach ha participat, un any més, a l'edició del RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, organitzat per l’Institut Ramon Muntaner, i que es realitza anualment en el marc dels actes de la capital de la cultura catalana.

Els passats dies 3, 4 i 5 de maig, l'Institut Ramon Muntaner ha organitzat la 15a edició del RECERCAT. Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana. Aquest any, la Jornada s'ha celebrat a la ciutat de Cervera, Capital de la Cultura Catalana per aquest 2019.

Com ja és habitual, la Fundació Bosch i Cardellach hi ha participat enviant representants i essent present a la Fira, que enguany s'ha situat la plaça de Pius XII. Allà s'hi han pogut trobar novetats editorials de la Fundació. 
 
 

A continuació podeu veure el vídeo resum de la Jornada. 


 

 
 
 

Últimes Notícies

Comparteix