General :: Participació als actes de la Festa d'Hivern de Mogoda

Titular notícies

Participació als actes de la Festa d'Hivern de Mogoda

Dilluns 4 Març 2019

La Fundació Bosch i Cardellach i el projecte Immaterial Vallès han participat als actes de la Festa Major d'Hivern de Santa Perpètua de Mogoda organitzats pel Centre d'Estudis de la localitat, el CREM. 

Presentacions que tindran lloc el dijous 7 de març a partir de les 7 de la tarda al Centre Cívic el Vapor (carrer Enric Granados s/n, Santa Perpètua de Mogoda): 
  • Presentació del volum sisè de la revista l'Ordit. El volum recull les ponències de la Jornada d'estudi dedicada a al Centenari de l'arribada de l'electricitat a Santa Perpètua de Mogoda (1912-2012). Són 157 pàgines sobre els inicis del segle XX i les vicissituds del pioners de l'electricitat al poble. 
 
  • Presentació del I Cicle d'Història del Vallès, replicant el que fa sis anys que es programa amb èxit a Sabadell, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach. CREM, la Fundació Bosch i Cardellach i d'altres centres d'estudis vallesans exposen la història de la nostra comarca partint d'una temàtica concreta. Estendre els continguts dels cursos més enllà de Sabadell és la idea que motiva el cicle. La Junta del CREM ha escollit  per a l'ocasió un seguit de ponències que van dictar-se el curs d'octubre-novembre de 2017 amb el patrimoni immaterial i festiu com protagonista. El Cicle que es desenvoluparà els dies posteriors al 7 de març, tal com recull el díptic  Veure díptic.
 
  • Presentació de l'Immaterial Vallès. L'elaboració de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès és la darrera presentació. És un treball de recerca per classificar, conservar i promoure el prolífic patrimoni del dos vallesos. (+ info)
 

 

Galeria d'imatges:
 
Organitza: 
Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM)


Hi col·labora:
Fundació Bosch i Cardellach

Últimes Notícies

Comparteix