General :: Als lectors de 'L’Abans. Sabadell. Recull Gràfic, 1864-1968'

Titular notícies

Als lectors de 'L’Abans. Sabadell. Recull Gràfic, 1864-1968'

Dilluns 25 Febrer 2019

Fe d'errates

La Fundació Bosch i Cardellach, com a coeditora, coordinadora de l’autoria i corresponsable d’aquesta obra, de la qual se sent particularment orgullosa, fa aquesta crida a tots els lectors:
 
En les darreres pàgines  del llibre, 854 i 855, hi figura una fe d’errates, que esmena algunes afirmacions del text. La major part d’aquestes errates fou detectada, a mesura que adquirien els fascicles, pels mateixos lectors. Tanmateix, som conscients que algunes s’han trobat després de la culminació del llibre o bé en un moment ja no s’era a temps d’incloure-les en la dita fe d’errates. És voluntat de la Fundació que aquesta tasca de correcció no s’aturi a fi de documentar amb la màxima exactitud possible tot el patrimoni fotogràfic que configura el llibre.
 
Per això, demanem a tothom que detecti una errata no inclosa en la fe d’errates del llibre que la comuniqui a la Fundació directament o per mitjà dels que foren els principals punts de subscripció de l’obra. Caldrà fer-hi constar la pàgina, l’encapçalament del peu de foto, el detall de l’errada i l’esmena que es proposa. Tota aquesta informació es vehicularà a través de la Secció d’Història. La recepció d’aquestes esmenes es mantindrà oberta al llarg de tot el 2019. Una vegada recollida i revisada tota la informació serà penjada en format PDF en la web de l’entitat. Aquest PDF tindrà la mateixa configuració que la fe d’errates ja publicada en el llibre,  de manera que els lectors se’l podran descarregar i afegir a l’obra. A aquells lectors que no disposin de connexió a internet o de mitjans d’impressió digital se’ls en facilitarà una còpia.
 
Adreça on enviar les esmenes:
 
secretaria@fbc.cat

Últimes Notícies

Comparteix