General :: Nova publicació al Dipòsit Digital de la UAB

Titular notícies

Nova publicació al Dipòsit Digital de la UAB

Dijous 14 Febrer 2019

Des d'aquesta setmana, totes les persones que vulguin consultar la publicació 'El Vallès: festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial. Recull de ponències del IV Curs d'Història del Vallès', ho podran fer també a través de l'accés obert pel Dipòsit Digital de documents la UAB.

La Fundació Bosch i Cardellach ja té una nova publicació en accés obert a través de la plataforma Dipòsit Digital de documents de la UAB, concretament, al canal del CORE de Patrimoni Cultural un dels co-organitzadors del curs d'història del Vallès promogut des de la Fundació.

Ja fa un any, es publicava amb accés obert el llibre del curs d'història del Vallès de l'any 2016, titulat El Vallès. Segona República, Guerra Civil i Postguerra (1931-1945). Aquest any, tornem a obrir l'accés a una de les publicacions de la Fundació, el recull de les ponències del curs d'història de l'any 2017, titulat El Vallès. Festa, cultura popular i patrimoni cultural immaterial. (+ info)

Veure l'enllaç al Dipòsit Digital de la UAB


 

Últimes Notícies

Comparteix