Titular notícies

Cafès científics a Sabadell 2019

Divendres 24 Maig 2019

Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), Associació per la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC), Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach (Secció de Ciència i Tecnologia), la Corporació Sanitària Parc Taulí, La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica, la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques organitzen la setena edició del programa de Cafès Científics a Sabadell.
 
Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.
 
PROGRAMA
Cafès científics. Sabadell, 2019
 Per a més informació:
ACMSCB-Filial del Vallès Occidental
Eva Palacios. Tel. 93 748 43 98
vallesocci@academia.cat
 
ADENC
Adelaida Clavaguera. Tel. 93 717 18 87
correu@adenc.cat
 
Agrupació Astronòmica de Sabadell
Albert Morral. Tel. 93 725 53 73
secretaria@astrosabadell.org

Associació la Ruda, amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica
Xavier Mur. Tel. 93 726 92 50
larudablog@gmail.com
 
Corporació Sanitària Parc Taulí
Sandra Àlvaro. Tel. 93 745 83 80
salvaro@tauli.cat
 
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
Pere Figuerola. Tel. 93 586 83 45
pere.figuerola@icp.cat 
 
Fundació Bosch i Cardellach
Laura Sellarès. Tel. 93 725 85 64
secretaria@fbc.cat
(Veure nota de premsa)
 
Unió Excursionista de Sabadell
Francesc Macià. Tel. 93 725 87 12
natura@ues.cat
 
 

 

Últimes Notícies