General :: La Fundació inicia el Fòrum Idees Sabadell

Titular notícies

La Fundació inicia el Fòrum Idees Sabadell

Dijous 17 Gener 2019

Nota de premsa

  • La Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació és el motor organitzador del Fòrum.
  • Les sessions obertes donaran veu a projectes de ciutat impulsats per la societat civil i que tenen vocació de transformació social.
  • Els primers temes que es tractaran seran el transport públic, l’accés a l’habitatge i els projectes participatius d’espais públics.
 
La Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació Bosch i Cardellach endega el fòrum Idees Sabadell amb l’objectiu d’exposar, debatre i divulgar projectes urbans impulsats per la societat civil i que tenen una voluntat de transformació social. El fòrum s’inicia amb tres sessions obertes al conjunt de la ciutadania i que tindran lloc a la Seu de la Fundació (c. Indústria, 18 baixos). Les tres primeres sessions programades són:
 
  • Gener: Una proposta de transport públic per un nou model de ciutat

En Pau Avellaneda i en Manel Larrosa, urbanistes, presentaran la proposta elaborada en col·laboració amb altres actors i obriran el debat sobre les millores i canvis estructurals més importants a desenvolupar en l’àmbit de la mobilitat a la ciutat. (+ info) (Veure invitació)
 
  • Març: Noves formes d’accés a l’habitatge: Sabadell5000 Atenció, nova data!

En Manel Larrosa, urbanista, i membre de la plataforma i la Fundació, exposarà la proposta de desenvolupar un parc públic d'habitatge a la ciutat, especialment per a joves, amb ubicacions, tipologia, finançament,... i obrirà el debat sobre la problemàtica de l’accés a l’habitatge. ( +info) (Veure invitació)
 
  • Projectes participatius i espais públics

Taula rodona amb projectes del procés Construint Ciutat: Què ha suposat participar en un procés participatiu? Quina valoració en fan? És possible transformar espais urbans de la ciutat a través de programes de participació?
 
La propera sessió tindrà lloc el dijous 7 de març a les 7 de la tarda a la Seu de la Fundació.(Descarregar nota de premsa)

Últimes Notícies

Comparteix