General :: Participació a la V Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori

Titular notícies

Participació a la V Jornada Institut Ramon Muntaner. Cultura i recerca en el territori

Dimarts 12 Juny 2018

Durant els propers 29 i 30 de juny, la Fundació Bosch i Cardellach participarà a la cinquena edició de la Jornada Cultura i recerca en el territori, organitzada per l'Institut Ramon Muntaner a Móra la Nova. 

Els propers dies 29 i 30 de juny, l'Institut Ramon Muntaner organitza la V edició de la Jornada sobre Cultura i Recerca en el territori. Aquesta jornada té com a objectiu la valorització de la recerca, les publicacions, les activitats i els projectes dels centres d'estudis de recerca local i comarcal dels territoris de parla catalana. Es vol exposar la diversitat de iniciatives i d'àmbits temàtics abordats. Així mateix, es vol convertir en un espai d'intercanvi i creació d'idees, a partir de la presentació de projectes que, en la majoria dels casos, han comptat amb el suport econòmic de les convocatòries de l'Institut Ramon Muntaner.

La Fundació Bosch i Cardellach hi participarà el dissabte 30 de juny a les 11.20h al Casal Municipal de Móra la Nova (Pl. de l'Església), amb la presentació, a càrrec de Josep Alavedra, del projecte de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Vallès. La ponència es durà a terme en el marc d'una taula rodona sobre les diferents perspectives d'aproximació al patrimoni, la qual comptarà també amb les intervencions de Francesc Comas, del Centre d'Estudis del Bages; d'Eduard Trepat, del Centre d'Estudis Comarcals del Segrià; de Marc Ballester, de l'Associació Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa i de Montserrat Solà, de la Revista Caramella. La taula estarà moderada per Joaquim Maria Puigvert, professor de la Universitat de Girona.

A continuació, podeu consultar tota la programació de la Jornada

 

 

Últimes Notícies

Comparteix