Titols i resum a tot arreu

Territori(s) Compartit(s) 

Pròleg. Diàleg. Catàlisi.


Un espai d’exposició, reflexió i accelerador de projectes vinculats al territori organitzat per la secció de Territori i Espai urbà. 

Sessions:

17 de novembre a les 18:30h a la seu de la Fundació:
Cap als jardins dels terrenys de l'aigua. Carme Carcaño, Doctora en Urbanisme i tècnica urbanista de l’INCASÒL.

1 de desembre a les 18:30h a la seu de la Fundació: 
La transformació de la trama urbana i el rodal sabadellenc a través de la fotografia.
David González, Doctor en Història de l’Art i arxiver a l’Arxiu Històric de Sabadell.

22 de desembre a les 18:30h a la seu de la Fundació: 
Sostenibilitat energètica. Repercussió de l’habitabilitat en el territori. Anna Pagès i Mariana Palumbo, Doctores Arquitectes i docents en el Màster universitari en Intervenció Sostenible en el Medi Construït. MISMeC. ETSAV. UPC.
 

Aquest espai inclou:

Pròleg introductori al voltant d’un projecte vinculat al territori. La sessió començarà amb una exposició per part de la(les) persona(es) convidada(es). L’objectiu és presentar els elements principals d’una recerca, un escrit, una obra, un projecte destacant sobretot el punt de vista, la mirada, de l’autor; no es tracta tant de presentar el resultat final com de compartir la metodologia de treball i els aprenentatges adquirits. Aquesta intervenció mirarà d'interpel·lar els participants amb preguntes obertes per al diàleg. Diàleg entre les persones assistents. Catàlisi mitjançant una dinàmica que provoqui reaccions i inquietuds. S’obrirà un diàleg amb l’objectiu que les intervencions inicials interpel·lin als ponents però que progressivament evolucioni cap a una conversa oberta entre tots els assistents. El diàleg té l'objectiu de compartir coneixements, aportar visions pròpies i experiències complementàries al tema exposat al pròleg. Les reflexions cerquen generar nous enfocaments i accelerar projectes compartits.

Cal inscripció prèvia a secretaria@fbc.cat 
Veure programa

Més sobre...: Ca

Comparteix

Activitats previstes