Titols i resum a tot arreu
Aquest mes d'abril comença el cicle de Debats organitzats per SBD Cercle d'Entitats: Debats de ciutat: #FemSabadell. La primera sessió tindrà lloc el proper dijous 21 d'abril a 2/4 de 6 de la tarda a l'Auditori 2 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell). 


 

Debats de ciutat. #FemSabadell

Des de la societat civil de Sabadell tenim la voluntat de compartir la nostra visió sobre quin ha de ser el futur de la nostra ciutat. Aquests debats són una proposta per dialogar sobre diversos àmbits d'interès, acompanyats de professionals i experts en cada temàtica. Estem compromesos amb Sabadell.


La primera sessió del cicle tindrà lloc el dijous 21 d'abril, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'Auditori 2 de l'Espai Cultura (Fundació 1859 Caixa Sabadell), fins a completar l'aforament. En aquesta primera sessió es debatrà la situació actual de l'habitatge social i l'estat de la qüestió. Es comptarà amb la participació d'Enric Canet, director de relacions ciutadanes a Casal dels Infants, acció social als barris; Maria Bonet, redactora del Pla Local de l'Habitatge de Sabadell; i Antoni Sorolla, director general de Sogeviso, gestió social d'habitatge. Moderarà: Josep Llobet Bach, arquitecte.

Consulta el programa de sessions del Cicle:
Organitza: SBD Cercle d'Entitats 


Comparteix

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva