Titols i resum a tot arreu
L'acte és obert a tota la ciutadania i tindrà lloc el divendres 17 de desembre a les 10 del matí, en format virtual

Ciència per Nadal a Sabadell és un projecte iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell, que té com a finalitat familiaritzar els ciutadans amb els mètodes que fa servir la ciència per adquirir coneixement. Amb vocació de convertir-se en una activitat anual, compta amb la col·laboració dels estudiants i professors de centres educatius de la ciutat, però està obert a tota la ciutadania. A través de la revisió de casos concrets d’adquisició de coneixement científic es pretén que els ciutadans coneguin les peculiaritats de la manera de treballar dels científics, i sobre tot, aclarir que separa el coneixement científic d’altres propostes “alternatives”, tant de moda en l’actualitat. (+ info)

El títol de la conferència d'aquest any serà Com és una dieta equilibrada?, i anirà a càrrec de Claudi Mans, Doctor en Química per la UB; Catedràtic jubilat i Professor emèrit d’Enginyeria Química a la UB. 

Tota la feina conclourà aquest any amb un acte públic conduït per la periodista Elisabet Carnicé, que se celebrarà el proper dia 17 de desembre a les deu del matí, en el qual el ponent impartirà una conferència i respondrà les qüestions que li plantegin els estudiants. Els ciutadans que ho vulguin podran accedir telemàticament a aquest acte enviant una sol·licitud per correu electrònic a la Fundació Bosch i Cardellach secretaria@fbc.cat i, en resposta, rebran al seu correu l’enllaç i les indicacions per accedir a l’acte. 

(Veure invitació)


Fent clic aquí podràs llegir els pósters presentats a l'acte. (properament)
 Organitza:

             


Col·labora:

Gremi de Fabricants de Sabadell
Delegació al Vallès Occidental del Col·legi de Metges de Barcelona
Filial del Vallès Occidental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears
Institut de Ciències de l’Educació de la UAB
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont
L'Astronòmica de Sabadell
Fundació Miquel Agustí
Enginyers Industrials de Catalunya - Delegació Vallès


 

Comparteix

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva