Titols i resum a tot arreu
La Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació i l'ADENC organitzen el cicle El Parc Catalunya, naturalitzar la ciutat. Una reflexió després de 40 anys del Parc Catalunya (1979-2021), que estarà format per dues sessions.
La primera sessió serà el dimecres 15 de desembre a les 7 de la tarda, a la seu de la Fundació, i consistirà en una taula rodona amb el títol El Parc Catalunya, el projecte d'un urbanisme transformador de la ciutat. L'acte comptarà amb la participació de:
 
  • Enric Batlle, arquitecte paisatgista equip Batlle i Roig, autor del Projecte del Parc Catalunya i guanyador del Concurs, es Doctor en Arquitectura del Paisatge a l’ETSAV-UPC i ha guanyat nombrosos premis FAD.
  • Carles Prieto, enginyer, va ser president de la FAVB de Barcelona, ex gerent de l’Institut Desenvolupament Estratègic Sabadell-IDEMS/IDES, va donar impuls del desenvolupament urbanístic de l’Eix Macià i la reforma del Centre Urbà de Sabadell.
  • Dolors Calvet, Periodista, diputada històrica PSUC, membre de la ponència de l’Estatut de Sau i regidora d’Urbanisme 1988-1995 a l’Ajuntament de Sabadell. Va impulsar la Revisió del PGMOS de Sabadell i el desenvolupament del Parc Catalunya i l’Eix Macià.
  • Marta López, arquitecta Comissaria de l’Exposició 25 anys del Parc Catalunya.
  • Modera; Francesc Camps, arquitecte, Coordinador de la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació. 

S'oferirà la retransmissió en directe d'aquestes sessions, a través del canal de Youtube de la Fundació, on podreu trobar posteriorment el vídeo en diferit.

(Veure invitació)



Organitza la Secció de Territori i Espai Urbà de la Fundació Bosch i Cardellach
conjuntament amb:

Comparteix

Activitats previstes