Titols i resum a tot arreu
El proper dijous 25 de març a les 7 de la tarda, la Secció de Persones i Comunitat organitza, en col·laboració amb el Rebost Solidari, la conferència "El Rebost durant un any de Pandèmia", a càrrec de Santiago Fuentemilla i Montse Garcia. L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
El proper dijous 25 de març a les 7 de la tarda tindrà lloc la conferència El Rebost durant un any de Pandèmia a càrrec de Santiago Fuentemilla i Montse Garcia, President i Coordinadora del Rebost Solidari de Sabadell, respectivament. Durant l'acte s'explicarà què és el Rebost i com funciona, així com què ha significat la pandèmia de la covid-19 per l'Entitat. La conferència anirà introduida per un representant de la Secció de Persones i Comunitat. 

Santiago Fuentemilla Tarancón.
Jubilat. Enginyer Industrial. Experiència en vàries empreses de sectors diferents i, ocupant càrrecs de responsabilitat. Voluntari en la parròquia de Sant Vicenç de Jonqueres (Creu Alta) des del 2010. Vocal de la Junta de Càritas Inter-parroquial de Sabadell des del 2012. Vocal de la Junta del Rebost Solidari de Sabadell des del 2013, i President d’aquesta Junta des del 2016.
 
Montserrat Garcia Montero.
Diplomada en Relacions Laborals per la UAB, Màster en Prevenció de Riscos Laborals i Curs de gestió Integral de Petites Associacions.
He treballat en un càrrec de responsabilitat en dues empreses familiars del sector del metall durant 25 anys. Des de fa 9 mesos treballo com a  coordinadora del Rebost Solidari de Sabadell.


L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").



(Veure invitació)

Organitza la Secció de Persones i Comunitat amb la col·laboració del Rebost Solidari de Sabadell.

Comparteix

Activitats previstes