Titols i resum a tot arreu
El proper dimecres 17 de març a les 7 de la tarda, la Secció d'Art i Lletres organitza un diàleg al voltant de la intervenció Son al Museu Nacional d'Art de Catalunya. L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
Conversa entre Lluís Alabern, responsable de l'Àrea de Mediació i Museografia del MNAC, i Oriol Vilapuig, autor, al voltant del projecte expositiu Son. Empremtes i figuracions a les valls d’Àneu que fins el 5 d’abril de 2021 es pot veure a les sales de col·lecció d’art romànic de la col·lecció del MNAC.

Son és una localitat situada al Pirineu català dins el municipi de l’Alt Àneu, a la comarca del Pallars Sobirà. És en aquest lloc on Oriol Vilapuig situa el punt d’inici d’aquest projecte expositiu, posant l’atenció als relleus esculpits a diverses piques de pedra datades entre els segles XI i XII, i que es troben a les esglésies romàniques disseminades per aquesta zona.

La presència d’aquests treballs reunits ara dins el context de la col·lecció d’art romànic planteja des del present noves formes d’interrogació del passat, obrint una relació amb el temps més plural i complexa.

L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar")


    (Veure invitació)

Organitza: Secció d'Art i Lletres.

Comparteix

Activitats previstes