Titols i resum a tot arreu
El proper dilluns 22 de febrer a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Com és l’ecumenisme, avui, a Sabadell? a càrrec d'Antoni Ibáñez, President del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià). Aquesta conferència està inclosa al cicle de conferències sobre La pràctica religiosa a Sabadell, avui. L'acte es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
El proper dilluns 22 de febrer tindrà lloc la segona sessió del cicle de conferències La pràctica religiosa a Sabadell, avui, organitzat pel Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià) i la Fundació Bosch i Cardellach, amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell i del Centre Ecumènic de Catalunya.

La segona conferència portarà per títol Com és l’ecumenisme, avui, a Sabadell? i anirà a càrrec d'Antoni Ibáñez, President del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià).
Ecumenisme equival a diàleg entre cristians que busquen la unitat dins la diversitat. A Sabadell, aquest diàleg ve de lluny, si bé ha estat tradicionalment limitat a un grup minoritari de persones i confessions al voltant del Moviment Ecumènic de Sabadell. Actualment, les diverses esglésies de Sabadell cooperen, gairebé exclusivament, en l’àmbit del servei social als més desvalguts. Això, per què?
 
Antoni Ibáñez
President del Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià). Membre de la junta directiva del Centre Ecumènic de Catalunya i membre de l’Associació UNESCO Per al Diàleg Interreligiós (AUDIR).
Llicenciat en Filosofia i Lletres, amb grau, per la UAB.
Cursos de Teologia al SEUT (Seminari Evangèlic Unificat de Teologia).
L'acte tindrà format virtual es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").


(Veure invitació)


Organitza:
Secció d'Història i Arqueologia de la Fundació Bosch i Cardellach i Moviment Ecumènic de Sabadell (Diàleg intercristià).

Amb el suport de:
Ajuntament de Sabadell i Centre Ecumènic de Catalunya. 

Comparteix

Activitats previstes