Titols i resum a tot arreu
El dimarts 20 d'octubre, a les 7 de la tarda, la Secció de Persones i Comunitat organitza una conferència sobre la reailtat dels menors no acompanyats, amb especial incís en el cas de Sabadell. La sessió es farà en format virtual, en directe a través d'aquest enllaç(Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").
El dimarts 20 d'octubre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la conferència Menors no acompanyats. Una realitat desconeguda. Experiència des de Sabadell, organitzada per la Secció de Persones i Comunitat de la Fundació. L'acte anirà a càrrec de David Rodríguez, Diplomat en Treball Social, President de la Fundació Main; i de Violeta Quiroga, Diplomada en Treball Social i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Doctora per la Universitat Rovira i Virgili i docent de la Universitat de Barcelona. Ambdós, directors del postgrau "Menors estrangers no acompanyats. Persones en trànsit a la recerca d'una vida digna" de la Universitat de Barcelona. La conferència comptarà amb l'experiència personal de Gia Rihnam.

L'acte tindrà un format virtual. Es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç. Per una visualització òptima, recomanem el navegador Chrome o Firefox. (Cal posar el nom dins el requadre i fer clic a "Iniciar").


Organitza la Secció de Persones i Comunitat.

Comparteix

Activitats previstes