Titols i resum a tot arreu
Inaugurada a la Fundació l'exposició titulada Col·lecció AVAN: un viatge pictòric solidari. Exposició solidària a benefici de la Fundació AVAN.  Podeu visitar-la de dilluns a dijous d'11 a 13h i de 18 a 20h.Col·lecció AVAN : un viatge pictòric solidari


La Fundació Bosch i Cardellach acull aquesta mostra d'obres d'art de diversos autors:  Mercadé, Calvís, Obradors, Bonada...obres donades a l'AVAN de manera desinteresada pels propis artistes i que ara es mostren a la seu de la Fundació amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació Avan.  

A la Fundació Avan donen suport a les persones afectades per malalties neurològiques i als seus familiars, per tal de millorar la seva qualitat de vida. L'entitat realitza la seva tasca al Vallès i té seu a Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès i Castellar del Vallès.  L’any 2017 han atès a 1.034 persones, i hem atorgat ajudes a 129 famílies per un valor econòmic de 69.209,71€.

Les donacions per l’adquisició de les obres d’art aniran destinades a ajudes econòmiques per donar resposta a les famílies afectades per la malaltia neurològica i en situació de vulnerabilitat.

Si esteu interessats en alguna obra, contacteu amb Lídia Gil, Directora General d'AVAN - gerencia@avan.cat - 675516424


 

Comparteix

Activitats previstes