Titols i resum a tot arreu
Visites a la Fundació Bosch i Cardellach a l'exposició titulada Imma Raurich. Batiks.


Imma Raurich. Batiks


Exposició conjunta de la Fundació Bosch i Cardellach i l'Acadèmia de Belles Arts entorn de l'obra d'Imma Raurich.

Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, Sala Cub d'Assaig: Imma Raurich, obra i producte. Obra a càrrec dels artistes Emerock i Roberto Piqueras.
Del 8 de novembre al 9 de desembre
De dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30 h.

"Imma Raurich, obra i producte" reflexiona sobre la comercialització de l'art en un entorn artístic local. A través de la figura de l'artista Imma Raurich i del seu metode de producció artística es pretén reflexionar sobre els espais dedicats a la comercialització de l'art, el viatge introspectiu, així com les diverses possibilitats de l'artista per arribar al circuit comercial.


 
Eme Rock (Francisco Martínez Guijosa), Sabadell 1983, és dissenyador gràfic de formació. Ha treballat en camps tan diversos com l'art digital, el net art, l'autoedició artística o la música. La seva obra parla de la realitat i la configuració de la imatge col·lectiva.
Roberto Piqueras, Sabadell, 1985, és dissenyador tèxtil de formació. La seva obra es caracteritza, per treballar l'indumentària d'una forma crítica i independent, amb una forta carrega estètica i social.


Fundació Bosch i Cardellach, Sala d'exposicions: mostra biogràfica i documental de l'artista.
Del 16 de novembre a març de 2018
De dilluns a dijous d'11 a 13h i de 18 a 20h.


 
La Fundació Bosch i Cardellach i l'Acadèmica de Belles Arts de Sabadell presenten conjuntament i de forma paral·lela a l'artista Imma Raurich: pintora, creadora, expressió d'una època i d'una forma d'entendre l'art i la vida. A la Fundació Bosch i Cardellach coneixerem les dades de la seva vida i algunes de les seves creacions, parant atenció en els batiks. A l'Acadèmia de Belles Arts trobarem creació, interpretació i plasmació de joves artistes. L'espai de la Fundació es converteix un cop més en divulgador de la història i de l'art local i l'Acadèmia, de jove creació artística.









 

Comparteix

Activitats previstes