Titols i resum a tot arreu
El proper dimarts 27 de juliol tindrà lloc l'acte l’acte titulat “El Centre de Sabadell, una gran oportunitat”, el proper 27 de juny a les 21 hores a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Sabadell (c. Lacy, 15 ). 
 El centre de Sabadell, una gran oportunitat

Benvolgut, benvolguda,

Com segurament esteu al corrent, el Govern municipal ha estat treballant en els darrers mesos en un nou Pla per el Centre de la ciutat, que afecta principalment al model de mobilitat; aparcaments, accessibilitat, ampliació de la zona de vianants,…

En aquest sentit des de diferents entitats: Cambra de Comerç de Sabadell, Fundació Bosch i Cardellach, Sabadell Comerç Centre i Oficina del Centre de Sabadell, hem impulsat diferents estudis, treballs i reunions de reflexió sobre la proposta del Govern i el futur del centre.

En la línia de difondre i compartir aquests treballs i les principals conclusions, ens plau convocarvos a l’acte “El Centre de Sabadell, una gran oportunitat”, el proper 27 de juny a les 21 hores a la Sala d’Actes del Col·legi d’Advocats de Sabadell (c. Lacy, 15 ), amb una durada prevista d’1 hora on intervindran:

 
  • Sr. Antoni Maria Brunet i Berch, President de la Cambra de Comerç de Sabadell
  • Sr. Josep Maria Porta i Mora, President de Sabadell Comerç Centre
  • Sr. Joan Brunet i Mauri, Director de la Fundació Bosch i Cardellach
  • Sr Jordi Molins i Gómez, President de la Oficina de Dinamització del Centre de Sabadell

Finalment s’obrirà un torn obert de paraules.

Esperant comptar amb la vostra presència i participació, us agrairem que confirmeu l’assistència tan aviat com us sigui possible.Rebeu una salutació cordial.

Jordi Molins i Gómez
President 
Oficina de dinamització del Centre de Sabadell

​Josep Brunet i Mauri
Director
Fundació Bosch i Cardellach

Antoni Maria Brunet i Berch 
President 
Cambra de Comerç de Sabadell

Josep Maria Porta i Mora
President
Sabadell Comerç Centre

Comparteix

Activitats previstes