Titols i resum a tot arreu

Fins al 20 de juliol (d'11 a 13h) encara podeu visitar l'exposició Santiago Vila-Puig, fotografies 1956-1978.


 

Santiago Vila-Puig (Sabadell 1931), inicia la seva relació amb la fotografia el 1942 quan el seus pares, el pintor Joan Vila-Puig i Maria Codina, tots dos interessats pel llenguatge de la fotografia, li varen regalar la que serà la seva primera màquina fotogràfica, una Kodak "Baby Brownie", amb la que captarà les seves primeres imatges.
Aquesta fascinació inicial es convertirà en una vocació que pren la seva màxima intensitat entre 1956 i finals dels anys 70 donant lloc a un conjunt d'obres que descriuen una mirada interessant i particular.

Influenciat pels moviments artístics del moment, la seva fotografia és travessada per un rigor estètic que el porta a plantejar recerques formals més pures i abstractes.
El recull de fotografies que es mostren en aquesta exposició formen part de l'arxiu personal de l'autor i ens semblava interessant donar llum a aquest desconegut patrimoni i poder-lo compartir.

Fotografies de Santiago Vila-Puig                                                                          Tríptic exposició Santiago Vila-Puig



Comparteix

Activitats previstes