És l'òrgan encarregat d'ordenar les activitats i d'acomplir les funcions executives i administratives ordinàries de la Fundació. Està composada per cinc càrrecs electes que, sota candidatura, són elegits pel conjunt de membres de l’entitat cada quatre anys; juntament amb els sis Coordinadors de Secció que actuen com a vocals, elegits pels membres de cada Secció.
Glòria Dalmau Pons
Directora
Josep Llobet Bach
Administrador
Manel Larrosa Padró
Vicesecretari
Anton Carbonell Ferrando
Secció d’Arts i Lletres
Sílvia Bravo Gallart
Secció de Ciència i Tecnologia
Eduard Jiménez Hernández
Secció d’Economia i Ciències Socials
Isidre Carné Grané
Secció d’Història i Arqueologia
Francesc Camps Palou
Secció de Territori i Espai Urbà
Antoni Casagran Borrell
Secció de Persones i Comunitat
Qui és qui?
GLÒRIA DALMAU PONS, directoraGlòria Dalmau Pons (Sabadell, 1955), professora d’història i directora de la Cooperativa d’Ensenyament Jaume Viladoms i de l’institut de Sabadell Cap de l’Àrea de Planificació Escolar del Departament d’Educació I comissionada del Consorci d‘Educació de Barcelona, subdirectora general de Recursos Humans i Organització del Departament de Cultura i cap del Servei de Règim Administratiu i Econòmic de Centres Públics del Departament d’Ensenyament.
Professora de l’Escola d’Adults de la Concòrdia de Sabadell.
JOSEP LLOBET BACH, administrador
Josep Llobet Bach (Sabadell, 1956), arquitecte UPC i principal del despatx d’arquitectura, urbanisme i territori Pb2. Ha desenvolupat treballs en els camps de l’arquitectura, l’urbanisme, l’enginyeria i la viabilitat de projectes immobiliaris, així com l’assessorament en implantacions estratègiques al territori. Ha estat Director de la Fundació Bosch i Cardellach i membre del consell d’administració de Caixa Sabadell.
MANEL LARROSA PADRÓ, vicesecretari
Manel Larrosa Padró (Sabadell, 1951), arquitecte, amb particular decantació cap a d'urbanisme. Membre de la Fundació des de finals dels anys vuitanta.
Regidor d’urbanisme de Sabadell (1979-1987). Estudiós de la història urbana de Sabadell al segle XIX i XX.
Membre de moviments ambientalistes i en favor d’una mirada territorial (ADENC, CCQC) , de Via Vallès i de fem Vallès, com a plataforma reivindicativa del conjunt del Vallès, i com aprofundiment de les experiències anteriors, així com del debat sobre els FGC a Sabadell (Sabadell Cruïlla).