Titular notícies

Dimarts 8 Febrer 2022
Cicle de xerrades organitzat pel Gremi de Fabricants i per la Fundació Bosch i Cardellach.

Dimarts 1 Febrer 2022
Nova edició dels Cafès científics a Sabadell. Com sempre, les sessions dels Cafès Científics se celebren un dimarts al mes, a les 7 de la tarda, a la Unió Excursionista de Sabadell (c/ De la Salut 14-16 Sabadell). Les xerrades són gratuïtes i l’aforament és limitat.

Dilluns 24 Gener 2022
Ja a la venda la publicació Els sabadellencs que van anar a la guerra, 1936-1939, el quartllibre d’una sèrie de cinc, en els que s'analitza el decurs de la Guerra Civil espanyola a Sabadell i el paper que van tenir els sabadellencs en aquest conflicte. El conjunt d’aquesta obra és resultat de la culminació del pacient treball de cerca de l’historiador i membre de la Fundació Esteve Deu Baigual.

Dilluns 10 Gener 2022
El proper dimecres 19 de gener a les 7 de la tarda al Saló del Teatre Principal, tindrà lloc la presentació del número 39 de la revista Arraona. Aquest número dedica el dossier temàtic a la figura de Josep Maria Benaul.
L'acte comptarà amb la participació de Montserrat Llonch, professora de la Unitat d'Història Econòmica de la UAB; Àlex Sánchez, professor del Departament d'Història Econòmica de la UB, i Glòria Dalmau, vicedirectora de la Fundació Bosch i Cardellach.

L'aforament és limitat. Cal confirmar l'assistència al 93 725 77 47 o a l'a/e ahs@ajsabadell.cat


targetó invitació a l'acte

 

Dijous 1 Juliol 2021
La Fundació Bosch i Cardellach, a través de la Secció d'Arts i Lletres, va fer entrega el passat dilluns dia 28 de juny al sr. Xavier Oriach d'un document que el nomena membre Bàrbar de l'Any
 

Feed RSS de notícies