Titular notícies

Visites a tallers d'artistes

Divendres 27 Octubre 2023

Des de la Secció d’Arts i Lletres ens volem acostar a l’obra de diferents artistes ja consolidats que desenvolupin la seva feina en el nostre municipi. Ho fem a través de visites en petit format als seus tallers i llocs de treball. Creiem que és una bona manera per tal de conèixer la seva obra, així com la seva personalitat, des d’un ambient més íntim i vivencial que el que ens solem trobar en una sala d’exposicions.

Una ocasió gairebé única per veure llibretes d’artista, amb tots els esbossos que plantegen dubtes i reptes, les eines i materials amb que treballen, les seves fonts d’inspiració, o els diferents processos creatius.
A dia d’avui hem conegut els paisatges terrosos d’Assumpció Oristrell, el món captivador de Ramiro Fernández Saus i les cases vibrants de Pep Sallés.

Degut a ser visites en espais reduïts, sols podem formar un grup d’una desena de persones. És per aquest motiu que sol ser una activitat reservada als membres de la secció d’Arts i Lletres, el que ho converteix en una activitat exclusiva que, a més, acaba de cohesionar els diferents membres més actius de la secció.

Membre de contacte: Patxi Ocio Casamartina.

       

Tallers d'Assumpció Oristrell, Ramiro Fernández Saus i de Pep Sallés. Fotos: Patxi Ocio.


 


Últimes Notícies