Titular notícies

Floc de Llana 2023

Divendres 20 Gener 2023



PREMIS FLOC DE LLANA 2023 ATORGATS PEL GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL


El passat divendres dia 20 de gener, a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, es van entregar els Premis Flocs de Llana que aquesta institució atorga a diferents institucions i persones de la ciutat en el marc de la Festa del seu Patró, Sant Sebastià.
 
Aquest premi reconeix cada any a una empresa tèxtil, una entitat cultural, una entitat social sabadellenca i a una persona de reconegut prestigi que hagi aportat valor afegit a la ciutat.
 
Aquest any se li va atorgar a la Fundació Bosch i Cardellach com entitat cultural, pel seu compromís amb la cultura sabadellenca, per ser lloc de trobada, de reflexió i debat apostant per la dinamització i intercanvi de coneixement a la nostra ciutat i al nostre país.
 
En l’apartat del premi a una persona de reconegut prestigi, se li va atorgar a en Manel Larrosa Padró, membre de la nostra Fundació i vicesecretari de la Junta actual, com a persona de reconegut prestigi de la ciutat,  per les seves aportacions per fer possible el desenvolupament urbanístic i la conseqüent transformació social de Sabadell i del Vallès. També per la seva contribució a l’impuls de les vies de comunicació per fer una Catalunya més equilibrada i sostenible.
 
En l’apartat d’entitat social, es va atorgar el premi a l’entitat Atendis, entitat que desenvolupa la seva acció al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual, el President de la qual, Josep Manel Suàrez Iborra, és membre d’aquesta Fundació.


Últimes Notícies