Notícies :: Comunicat

Titular notícies

Comunicat

Dijous 19 Novembre 2020

El Consell de Membres Numeraris de la Fundació Bosch i Cardellach nomena la primera directora de l’entitat des de la seva constitució.

A l’espera que el Patronat de la Fundació Bosch i Cardellach ho ratifiqui; ahir, 17 de novembre del 2020 el Consell de Membres Numeraris de l’entitat va aprovar el nomenament de la Sra. Isabel Vega – fins ara vicedirectora – com a nova directora de l’entitat. Aquesta direcció quedava complementada amb el nomenament de la Sra. Glòria Dalmau com a vicedirectora.

La proposta, sorgida de la Junta Directiva, va anar acompanyada del següent comunicat:
 
Els membres de la Junta Directiva: Isabel Vega (vicedirectora), Pere Nicolàs (administrador), Maria Jesús Espuny (secretària) i Patxi Ocio (vicesecretari) hem cregut necessari continuar amb les tasques i línies estratègiques endegades que ens van unir en la candidatura i, d’aquesta manera, intentar finalitzar allò pel qual ens vam comprometre i amb el que ja hi estem treballant. Volem seguir el Pla de Treball que elaborà el nostre director, Josep Maria Benaul, en el qual nosaltres ens hi vam adherir, tot creient que és encertat pel futur de la Fundació Bosch i Cardellach.  

Per tal de continuar amb la Junta i sumar esforços, proposem l’adhesió de Glòria Dalmau per exercir el càrrec de vicedirectora, mentre que Isabel Vega desenvoluparà el càrrec de directora (la primera directora de la història de la Fundació). Els altres tres càrrecs continuen igual. Glòria Dalmau ja forma part de la comissió de reforma dels Estatuts, és coneixedora de l’entitat i molt propera a les idees de Josep Maria Benaul i, per extensió, les de la Junta.

Tal i com s’ha dit, per tal que el nomenament dels dos nous càrrecs quedi formalitzat, serà necessari, tal i com indiquen els Estatuts de l’entitat, que el Patronat els ratifiqui properament.


 

Últimes Notícies

Comparteix