Titular notícies

Relleu en la Direcció

Dimecres 13 Novembre 2013

Dimecres, 13 de novembre, va tenir lloc l'acte de relleu en la Direcció de la Fundació. La Secretària de l'entitat va llegir l'acord de ratificació del Patronat de la proposta feta pel Consell de Numenraris, i Josep Llobet Bach procedí a fer el traspràs del càrrec al nou director, Joan Brunet i Mauri (+ info)
 


Dijous dia 7 de novembre el Patronat de la Fundació Bosch i Cardellach ha ratificat els acords del Plenari i del Consell de Membres Numeraris de renovació de la Junta Directiva de l'entitat. El nou Director és Joan Brunet i Mauri.


Director
Joan Brunet i Mauri
Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), s’especialitzà en comunicació institucional. Ha dirigit els Serveis d'Informació i Publicacions de l'Aj. de Sabadell (1979-1983), el Servei de Premsa de la Diputació de Bcn (1983-87), i el Centre Internacional de Premsa de Barcelona (1987-1996). Ha estat Cap de Gabinet del Rectorat de la UPF (1996-2001) i director de Comunicació i Relacions Institucionals de la UPC (2003-13). Ha estat degà del Col•legi de Periodistes de Catalunya.

Vicedirector
Francesc Serra Mestres

Administradora
Carme Casablancas Segura

Secretària
Àngels Casanovas Romeu

Vicesecretària
Eulàlia Tatché


Vocals
Manel Sabès Xamaní
Jordi Renom Sotorra
Pilar Garcia
Joan Saborido
Ramon Ten


(+ info)

Últimes Notícies